Милупа

Milupa_6meseci_Milk_Cereal_Mixed_Fruit
МЛЕЧНИ ЖИТАРИЦИ - МЕШАНО ОВОШЈЕ - од 6 месеци
Milupa_6meseci_Milk_Cereal_Semolina
МЛЕЧНИ ЖИТАРИЦИ - ПЧЕНИЧЕН ГРИЗ - од 6 месеци
МЛЕЧНИ ЖИТАРИЦИ - СО БИСКВИТ - ОД 8 МЕСЕЦИ
Milupa_12meseci_Milk_Cereal_Straciatella
МЛЕЧНИ ЖИТАРИЦИ - СТРАЧАТЕЛА - ОД 12 МЕСЕЦИ