За нас

Повеќе од 25 години во Македонија

Историја на компанијата

Axxon Holding е основана во 1995 година со седиште во Скопје. Оттогаш, компанијата се развива како претпочитан трговски партнер за дистрибуција и логистика  во секторот FMCG.

Axxon Holding нуди комплетен сет на услуги, оптимизирани во секој поглед, што ќе биде предуслов за успех на секој од нашите партнери.

Axxon Holding има над 25 години искуство во областа на дистрибуција и логистика на бебешки производи. Со текот на годините, компанијата изгради долгорочни, стабилни и продуктивни односи со своите партнери

Историја, мисии и цели

Дистрибуција-Axxon-Holding

Дистрибуција

Logistika Axxon Holding

Логистика

Medicinski marketing Axxon Holding

Медицински Маркетинг