НАША ЕДИНСТВЕНА ЕКСПЕРТИЗА

NUTRICIA има над 120 годинишна експертиза и веќе 40 годишно “пионерско” истражување за исхраната во раната возраст направени од нашиот посветен тим составен од над 500 научници и експерти. Целта е да се разбере како исхраната во раната возраст го поддржува развојот и имунолошкиот систем на Вашето мало дете.

Aptamil_Nutricia_3 Mleko za bebinja
Аптамил 3