Axxon Holding

Axxon

Axxon Holding е основана во 1995 година со седиште во Скопје. Оттогаш, компанијата се развива како претпочитан трговски партнер за дистрибуција и логистика  во секторот FMCG.

Axxon Holding нуди комплетен сет на услуги, оптимизирани во секој поглед, што ќе биде предуслов за успех на секој од нашите партнери.

Axxon Holding има над 25 години искуство со дистрибуција на храна за доечиња и мали деца. Со текот на годините, компанијата изгради долгорочни, стабилни и продуктивни односи со своите партнери.

Каде сме присутни?

Axxon Holding соработува со скоро сите поважни аптеки и маркети низ Македонија

0 +
Аптеки
0 +
Маркети

Нашите производи

Секое срце чука во сопствен ритам

Израснете ги подготвени