Евент Бејби – влажни марамчиња со Алое Вера

  • За чувствителна кожа
  • Дерматолошки тестирани
  • Без парабен
  • Хипоалергени
  • Употребливи од првиот ден
  • 0+ месеци

Евент Бејби влажни марамчиња со Алое Вера- за чувствителна кожа-72 парчиња.

Меки бебешки марамчиња со Алое Вера екстракт. Изработени од неткаен материјал.
Тие деликатно ја чистат бебешката кожа, оставајќи ја здрава, мазна и свежа.
Специјално дизајнирани за чувствителна кожа, превенираат од пеленски осип и
иритација. Практични за употреба, секаде, во секое време. Хипоалергени.
Дерматолошки тестирани. Без алкохол. Балансирана pH.


Состав: Вода, Феноксиетанол, Парфем, PEG-40, Хидрогенизирано Рицинусово Масло,
Тетранатриум Глутамат Диацетат, Етилхексилглицерин, PEG-7, Глицерил Кокоат,
Кокоамидопропил Бетаин, Лимонска Киселина, Пропилен Глукол, Цетримониум
Хлорид, сок од лист од Алое Барбаденсис, Бензил Салицилат, Хексил Цинамал,
Бутилфенил Метилпропионал, Линалол, Лимонене, Амил Цинамал, Цинамил Алкохол .

Употребливо до: видете на пакувањето.
Произведено: за Аксон Бугарија АД од Eczibasi Tuketim Urunleri Sanayi ve Ticaret A.S.
Р.Турција
Земја на потекло: Р. Турција
Извозник : Аксон Бугарија АД, ул.,,Георги Караславов”бр.14а, Софија, Р. Бугарија
Увозник и дистрибутер за Република Северна Македонија: Аксон Холдинг ДООЕЛ
Скопје, бул.Александар Македонски бр.1-А, тел.02-3122-205, Р.С. Македонија
ПЛАСТИКА ВО ПРОИЗВОДОТ